Ennek a tortának az alapját hogy csináljam meg, ha nincs aprítógépem?
Figyelt kérdés
Még a zabkekszet úgy-ahogy összetöröm sodrófa stb, az alapból lágyabb, mint a háztartási keksz. De a csokit nem tudom annyira apróra törni szerintem, hogy megfelelő állagot kapjak.
Ötletek? Sajna kezdő szakács vagyok, nincs valami nagy "eszközparkom". :/
2020. aug. 25. 11:39
1/1 anonim válasza:
Reszeld le a csokit, vagy törd apróra húsklopfolóval, én régen azt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!