Kovászos ubit hová rakjam? Belső ablakpárkányon jó lesz? Vagy inkább az erkélyen hogy telibe süsse a nap?
Figyelt kérdés
Tegnap este tettem el, de nem tudom, hol lenne neki tuti hely, hogy fincsi legyen és ne rohadjon be.2020. júl. 21. 09:29
1/3 anonim válasza:
Nálunk mindig kint van, olyan helyen ahol telibe süti. Bár nekünk udvaron van, nem tudom neked mennyire megoldható.
2/3 anonim válasza:
Mi kiraktuk az erkélyre de nem tűzte telibe a nap. Régebben amikor napra raktam az lett a vége, hogy a külseje szétmállt, a belseje meg kemény maradt.
3/3 anonim válasza:
Nem napsütés kell neki, hanem meleg. A konyhában is elkészíthető, ha időnként az üveget meleg vízbe rakod hogy átmelegedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!