100%-os cikória kávét hogyan tudnám növényi tejjel finoman elkészíteni?
Figyelt kérdés
Cikorina márkájú a kávé. Így próbáltam: 1,5 kanál cikória, rá kb fél dl forró víz, nagyjából egy ujjnyi rizstej, és 1 kanál cukor. Nagyon édes lett ... A rizstej szerintem nem volt jó választás. Esetleg valaki próbálta más növényi tejjel? lehet hogy víz nem kell bele? Rendes tejjel nagyon szeretem, de azt sajnos nem ihatok!2020. júl. 1. 11:48
1/8 anonim válasza:
En mandulatejjel iszom. Joya cukormentessel es baromi fincsi!!! :)
2/8 A kérdező kommentje:
És hogy csinálod? Vizet is adsz hozzá? :)
2020. júl. 6. 15:18
3/8 anonim válasza:
Aha! Egy kanál cikória, rá a forróvíz (de azt csak nagyon keveset, kb fél deci), és akkor utána rá a mandulatej. :) Plusz két pötyit szoktam még, vagy egy kis folyékony édesítőt. Nekem ez így nagyon bejön!
4/8 anonim válasza:
*A rizstej szerintem sokkal édesebb, mint a mandula, sőt a mandula egyáltalán nem édes, úgyhogy ez túl édes így tuti nem lesz. Bocsi, ez lemaradt.
5/8 A kérdező kommentje:
Kösziii! :)
Esetleg kókusztejjel próbáltad? Mert sajnos a mandula és mogyoró kiesik nekem allergia miatt :S
2020. júl. 6. 21:03
6/8 anonim válasza:
Aha. De azzal is vigyázni kell, mert az is édesebb! Akkor kevesebb cukrot raknék bele. De szerintem kókusszal is okés.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2020. júl. 7. 09:44
8/8 anonim válasza:
Lehet kapni Zamat kávét, azt cikóriából készítik, nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!