Ha diót szeretnék eltenni, megmostam, de utána kb. egy órával bebarnult, attól ugye még jó?
Itt vagy, érdeklődsz, segítenél.
Erre a "kedves" kérdező arra sem méltat, hogy megválaszolja a kérdésedet. (merthogy az övé nem volt túl értelmes)
Sok szemetet hordott össze a szél ide a gyakorira hallod!
Szerintem engedjük ezt el! ;)
Boldog Új Évet!
Köszönöm a kérdésed! Igen! :) Nagy sikerélmény volt!!!!! :) Semmi baja nem volt a dióknak, sem első készítéskor kicsit megijedtem szinte mindentől, nehogy kárba vesszen majd a több hetes munkám.
Egyébként azért nem írtam, mert a gyakorin levő sok bunkó/kötekedő/ertetlenkedő komment miatt nem tudtam miért kérdezed. S inkább nem írtam, mert ha egy újabb kötekedő kommenthez lett volna szerencsém, akkor nem lett volna időm itt tölteni a fél életem. XD Senki ne vegye magára! Ez sajnos tény, hogy sokszor nem segítő válaszok jönnek egy-egy kérdés alá. Azóta már csak szimplán figyelmen kívül hagyom. Elő példa a napokban íródott komment, De köszönöm, hogy nem álltál be a sorba!!
És akkor jöjjön a belémkötés cunami, amire nem reagálok 3.2.1. ...
Házi pálesz, ugyanitt, nem aranyáron, érdekel!!! :D
Azért kérdeztem, mert neki álltam és elsőre nem sikerült. (meg romlott)
Azóta nagyobb odafigyelessel, több viz cserével és szurkalassal készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!