Szabolcs megyében tényleg szívószállal szívható állagúra csinálják a krumplipürét, vagy haverom tejbegrízt eszik oldalssal?
Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 11:47
1/6 anonim válasza:
Ahány ház, annyi szokás, nem hiszem, hogy tájjellegű a problémád.
2/6 anonim válasza:
Igaz, ráadásul bicskával esszük! De nem oldalassal, hanem pösti parasztot karikázunk rá.
3/6 anonim válasza:
Én borsodi vagyok, csak koliban voltak szabolcsi lakótársaim, de abszolút nem ettek ilyen extrém dolgokat.
4/6 anonim válasza:
Én éltem pár évig egy szabolcsi családnál és soha nem főztek ilyet.
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok szabolcsi, Szabolcsban csak vendég voltam eddig, de szerintem Szabolcsban qrva jól főznek!...Isten tartsa meg a jó szokásukat!:)
6/6 anonim válasza:
Nem, Szabolcsban sem hígítják agyon a krumplipürét. Viszont errefelé néha szokás rántás nélkül, fehéren készíteni a tökfőzeléket, amire a sült oldalas kiváló feltét. Az mondjuk krumplipürének elég híg és ha nem nagyon figyelsz, össze lehet őket téveszteni. Nem lehet, hogy ő is éppen ilyet eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!