Sütőzacskót felhasználhatom többször is?
Nem túl higiénikus mosogatni és még egyszer használni? Akkor dobhatom ki az össze lábost otthonról? :P Elég furcsán fogalmaztad meg utolsó válaszoló, már elnézést hogy belekötöttem.
Amúgy szerintem felhasználhatod, és majd írd le mi lett, mert engem is érdekel. :)
Nem akarok az előző hozzászólókal kötözködni, de a válaszokból is látható volt, hogy nem igazán tudták, hogy milyen is a sütőzacskó.
Mivel a sütés megkezdése előtt a zacsit fel kell szúrni, hogy a keletkező gőztől ne robbanjon fel, majd a sütés második felén már fel is kell vágni, hogy a hús kellően megpiruljom,így nem tudom, hogy hogy gondoltad az ismételt felhasználást.
Nagyon praktikus a sűtőzacsi, mert semmi sem ég le benne és garantáltam megpuhul a hús.
Persze azt még a csodazacsi sem akadályozza meg, hogy a husi megégjen, ha nem figyelnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!