Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet ilyenkor eltenni?...

Mit lehet ilyenkor eltenni? Medvehagymát szedtem, azt eltettem. Egyéb növény /gyümölcs áprilisban?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Ilyenkor már mást nem kell csinálni csak reménykedni, hogy nem keverted össze a gyöngyvirággal vagy az őszi kikericcsel, mert mind a kettő mérgező.
2020. márc. 28. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Ilyenkor még sem a gyöngyvirág, sem a kikerics nem hajt, nincs még levele. Emellett csak az téveszti össze ezekkel, akinek fogalma sincs arról, hogy melyik hogy néz ki!
2020. márc. 28. 21:42
 3/5 Béla211 ***** válasza:
100%

Majd a spenót de ha valaki fóliázik már van neki. Meg a sóskát amíg még nem virágzik ilyenkor a legszebbek a levelei.

Meg a metélő hagyma levele annak is virágzás előtt a legintenzívebb az íze.

Fodros kel ez a növény egész telet kibírja kelkáposzta helyet nagyon jól használható. Ami maradt meg új hajtásokat hoz ilyenkor tavasszal le lehet fagyasztani. Ha meleg április akkor a hónap végén bodza tud virágozni és lehet belőle szörpöt csinálni.

Más nem jut eszembe.

2020. márc. 29. 08:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez nagyon hasznos tanács volt!

Retket savanyúságnak szerinted?

2020. márc. 29. 08:58
 5/5 Béla211 ***** válasza:
100%
Van ilyen recept fent a neten hogy savanyított hónapos retek bár én még soha nem próbáltam ki. Most lehet kifogom egy kis üveggel.
2020. márc. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!