Májkrémből mit lehet késziteni? A kenyérre kenésen kivül.
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 12:05
11/14 anonim válasza:
#9, én azért is csinálom így, mert az egyik családtag ki nem állhatja a májat és a májból készült májgombócot, ellenben a májkrémből készültet mindenki szereti. De egyébként sajttal-sonkával töltött csirkemell is létezik, pedig nekem a sonkáról is inkább az jut az eszembe, hogy a kenyérre teszek egy szeletet. Attól még, hogy valamit erre vagy arra találtak ki, lehet másra is használni, ha neked úgy jó.
12/14 anonim válasza:
#9 vagyok, látom sok hozzáértő járt erre! Ezt az észrevételt is pontozzátok le!
13/14 anonim válasza:
Évtizedekkel ezelőtt májkrémből készítették a májgaluska levest mindenütt, szerecsndió virágot reszelve akkor még nem raktak bele, de fehét borsot igen, gazdag zöldségeléssel a leves finom volt.
14/14 anonim válasza:
Az a baj 9 hogy kb úgy csinálsz mintha mindenki elmebeteg lenne aki nem úgy csinálja ahogy neked ízlik. Ha én gombát töltök vele az miért rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!