Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Műanyag sodrófát (nyújtófát)...

Műanyag sodrófát (nyújtófát) lehet kapni valahol?

Figyelt kérdés

Lehetőleg ne szilikon legyen, hanem tényleg műanyag.

Mosogatógépbe tehető kellene.

Olyat láttam neten, hogy középen szilikon, a két vége meg fa.

Most van egy régi fa, amit évente 1x-2x használok, amúgy meg egy sarokban van. Mivel nálam nagy a pára sajnos, ez a fa bepenészedett.

Így ugye kajához már nem használnám, és emiatt nem akarok a jövőben újra fát venni. A vége se legyen fa, mert mosogatógép után is egy örökkévalóság, mire megszárad, illetve ugyanúgy járna, mint az előző.

Szóval ilyen KIK, Pepco jellegű boltokban látott már valaki műanyagot?

2019. dec. 24. 13:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem beszélek hülyeségeket, mivel nem állítottam olyat, hogy a szilikon ne lenne műanyag.

Azt írtam, hogy nem szeretnék szilikont.

Nyilván tudom, hogy tisztán tartható.

Nem szeretem a tapintását, nem jó érzés hozzáérni, ennyi.

Konkrétan a kérdésre nem válaszoltál, mi értelme volt írnod így? Csak kötekedni akartál, még szenteste is, érdemi válasz nélkül. Gratulálok.

2019. dec. 24. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Mi köze ennek a szentestéhez?

Legyek álszent ember, mint egy csomóan, mert jajj Karácsony van, tettetni kell, hogy minden oké, mert ezt várják el.

Birka felfogás...

Ez egy nap a sok közül, amit plusz dologgal felruháztak. De ezzel ugyanúgy folyik tovább minden, mint eddig. Nem kapnak tetőt a fejük fölé a hajléktalanok, az éhezők nem laknak jól, nem csökken az államadósság, nem oltja el magát a bozóttűz. Semmi nem történik azért, mert szenteste van.

2019. dec. 24. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha jól gondolom ezek a műanyag sodrófák feltölthetők meleg vízzel, ami kelt tésztáknál előnyös lehet.

De óvakodj az olcsó vacaktól, mert elhajlik a kezed alatt egy keményebb tésztánál.

A bepenészedett fa sodrófát ne dobd ki. Lemosod ecetes vízzel és tudod azt még használni.

2019. dec. 24. 19:33
 14/18 hisztynka ***** válasza:
100%
Nekem műanyag sodrófám van, ami meleg vagy hideg vízzel tölthető, Tupperware márkájú, nagyon szeretem használni. Már több, mint 12 éves.
2019. dec. 24. 23:51
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Olyan Tupperosunk nekünk is van. Mondjuk a feltölthetőségét nem használjuk ki. De már vagy 15 éve megvan és tökéletes állapotban van. Fehér színű, de még csak el sem színeződött!

De mivel a kérdező sajnálja rá a pénzt, nem a Tupperes, profi fajta lesz a nyerő, hanem, hogy valami olcsó vackot szerezzen be.

2019. dec. 25. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Ha szükségem van nyujtófára, előkapom az éppen aktuális folpack-tekercset, tökéletesen lehet vele tésztát nyújtani, azt az egyetlen réteget, ami esetleg lisztes, tésztás lett, lehajtom, levágom róla, és minden oké.
2019. dec. 26. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehát ő pont akkorát akar, amekkora a tészta.

Olyanról még nem hallott, hogy a területeket külön is lehet nyújtani, nem csak az egész tésztát egyszerre.

2019. dec. 26. 09:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy éppen kisebb levél tésztát nyújtani, úgy sem egyszerre, egyben rakja a főzővízbe.
2019. dec. 27. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!