Van olyan ital vagy ital kombináció ami feltud pörgetni?
Az energiaital már semmit sem ér a fáradság ellen hell red bull egyaránt. Esetleg vannak olyan italok amik nagyon felpörgetnek vagy valami más (természetesen ami legális)? Ilyen kombinációk pl.:energiaital-kávé (ezt most találtam ki valószínűleg nem működik).
Remélem valaki tud segíteni. A válaszokat előre is köszönöm!
Ha egymás után beviszed ezeket, nem látom miért ne működne. Összekeverni felesleges mondjuk szerintem, inkább egymás után innám elosztva. A zöld, fekete teák is serkentők, azok hosszabb távon hatnak.
Viszont amennyit csak tudsz tényleg inkább aludj, mert kicsinálja a szervezetedet. (Mindazonáltal póthét előtt álló egyetemistaként teljes mértékben megértem, hogy van olyan helyzet, amikor ez kell.)
Az előttem szólóknak igaza van, inkább aludj.
Egyébként ha még nem próbáltad, akkor próbált ki az XS energia italt az Amwaytől, ha van ismerősöd aki foglalkozik vele. Nekem pl csak az használ, egyedül az tart ébren. Red Bull áron van, és csak zsugorra lehet rendelni, de az én tapasztalataim szerint messze a legjobb energia ital. Hatásra legalábbis a legjobb, ízre vannak jobbak, de ez is elég finom.
Ezt tényleg mindenféle elfogultság nélkül mondom, próbáld ki ha van rá lehetőséged, hátha az beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!