Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A tasakos fűszerek felbontás...

A tasakos fűszerek felbontás után meddig jók? Pl. rozmaring, ánizs, bazsaikom.

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szobahőmérsékleten addig jók,amíg a szavatossági idejük rá van írva.
2008. nov. 18. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
de mindig jól le kell zárni, mert elmegy az aromája
2008. nov. 18. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még annyit szeretnék megkérdezni, hogy maradjon felbontás után a tasakban vagy érdemesebb egy kis üvegbe átrakni?
2008. nov. 18. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én kis üvegbe jobban szeretem átrakni, de ha lezárod jól a zacskót, akkor persze abban is maradhat, hisz akkor nem zacsiban árulnák, ezek ilyen aromatartó zacskók (úgy tudom)
2008. nov. 18. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mégegyszer!
2008. nov. 18. 17:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!