Találni valahol a magyar konyhának megfelelő receptet rákra?
Mit akarsz kérdezni?
Mert nem világos, hogy ráj recepteket keresel, az érdekel, hoyg van-e a magyar konyhában rákrecept, vagy hasonló nem-magyar receptet keresel mint ami a magyar könyhában elöfordul!
Írd le értelmesen, mit akarsz megtudni!
Hogyne lehetne, elvégre a rák tradícionális magyar étel.
Ott vannak a magyaros ák receptek a magyaros tintahal és magyaros kékbálna receptek mellett.
Igen, rögtön feltűnt, hogy rossz helyre ment, elnézést..:D
Kicsit hamar írtam le, arra gondoltam, tradícionális receptek leírva léteznek e, mivel elvétve látok régi dokumentumfilmeken ráklevest, hogy főznek, az interneten meg csak curry-s van, meg ilyenek, nem magyar. arra vagyok kíváncsi, az őshonos rákokat hogyan készíthették/készíthetik.
Csinálj rákpörköltet nokedlivel, vagy túrós csuszával és kovászos uborkával!:)
Nincsenek őshonos magyar rákok, nincs magyaros rákétel, csak ha te kitalálsz egyet!
Vannak tardicionális nagyar rákételek - a zalai rák régebbemn fogalom volt (javalon Fekete István Tüskevár címü regényét!), az Inyesmester szakácskönyvében is több recept szerepel.
A foylami rák ugyanis öshonos Magyarországon és rendszeresen fogyasztották is az emberek.
Létezett olyan foglalkozás, hogy rákász, nézz utána.
Kérdezö: itt találsz több receptet is:
Folyami rák receptek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!