Hogyan lehet wokos ételt csinálni wok nélkül (azaz egy edényben úgy lepirítani a hozzávalókat, mintha wokban készültek volna)?
Figyelt kérdés
Azokat kérdem, akiknek sikerült ezt összehozni. Milyen edényt használtak (serpenyőt, lábast esetleg mást)?2019. aug. 14. 13:33
1/6 anonim válasza:
Serpenyőben is simán meg lehet csinálni. Magas hőfok és gyors keverés a lenywg
2/6 anonim válasza:
Serpenyö, és lehetöleg nagy méretü, mert különben a kaja nem sül benne, hanem párolódik!
3/6 anonim válasza:
Nehéz utánozni.
Egy tűzálló és saválló rács kell az edénybe. Ezen vannak az ételek, alatta a lé.
4/6 anonim válasza:
szerintem nem lehet 100%ban utánozni. wokhoz tűz kell, mert az folyamatosan melegen tartja az oldalfalat is. indukciós meg a főzőlap nem.
én egy magas oldalfalú, nagy felületű serpenyőt használok főzőlapon, de nem sikerül úgy, mintha wokban csinálnám, sajnos.
5/6 anonim válasza:
Tapadásmentes serpenyőben, nagy hőfokon, gyakran megkeverve. Nem lesz 100%-osan olyan, mintha egy hozzáértő csinálná tűz felett wokban, de laikusként szerintem nem szembetűnő a különbség. A lényeg, hogy ne álljon a zöldség túl vastagon, és néhány másodpercig mindig hagyd pirulni, mielőtt átkevered. Ha nem olyan az edényed, nem muszáj rázogatni.
6/6 anonim válasza:
ezt a youtube channelt mindenkinek ajánlom, akit érdekel a kínai konyha és tud angolul: https://www.youtube.com/channel/UC54SLBnD5k5U3Q6N__UjbAw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!