Ha mirelit tarkababot veszek, az hamarabb fő meg, mint a száraz tarkabab?
Mirelitben van tarkabab?
Én úgy tudtam eddig, hogy mirelitbe a korai, még puha héjú fejtett babot teszik, a szárazbab meg a későbbi érésű, kiszáradt bab.
Ezért nyilván a fejtett bab fő meg hamarabb.
#3
Köszönöm sz infót, de én soha nem láttam mirelit tarkababot.
Olyannyira nem, hogy a kérdés olvasása után kerestem vagy egy órát és csak a fejtett babot találtam meg, ami nem volt tarka, de ha tarka is lett volna, az nem azonos a száraz tarkababbal.
Viszont nagyon leköteleznél, ha tennél fel egy linket arról, amiről te beszélsz!
Zárjuk akkor rövidre, veled és a kérdezővel is!
A fejtett bab nem azonos a szárazbabbal, nem is ugyanazokat főzik belőlük és ez a mintázatuktól független.
Ahogy a hüvelyes zöldbab sem azonos a fejtett babbal és a szárazbabbal, pedig ha hagyták volna továbbérni, belőle is száraz (tarka)bab lett volna a végén.
És ezzel én is kiszálltam, mindenkinek szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!