Megromolhatott a halrudacska?
Párom este még átugrott a Tescoba vásárolni, én már ágyban voltam, mert ma korán keltem, így reggel vettem észre, hogy nem pakolt ki a szatyorból semmit se.
Egyedül a fagyasztott halrudacska volt, ami igényli a fagyót, de egy egész éjszakán át kint volt a konyhában.
Sietségemben gyors bedobtam a fagyóba, de ettől szerintetek még fogyasztható, vagy ha hazaérek dobjam ki?
4-es, a normál, nyers hal minden bizonnyal.
Ez viszont fagyasztott volt, tehát, ha rendesen le van fagyasztva, akkor a 3 óra arra volt elég neki, hogy kiengedjen. Arról nem beszélve, hogy ezek már ilyen-olyan eljáráson előtte átestek (előkészített).
Példa: az egyik legveszélyesebb, legromlandóbb dolog szalmonella szempontjából a majonéz - a bolti majonézek viszont tubusban, HŰTÉS NÉLKÜL várják a vevőt. El lehet képzelni azt hogy telenyomhatják tartósítószerrel, ha ezt kibírja.
Hát én nem merem megenni, egyébként is bélgyulladásom van, nem kockáztatom a kiújulását ezzel. :O
Párom nem akarja kidobni, de neki se adnám szívesen.
Köszi egyébként a válaszokat! Ment a jobb kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!