Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meg lehet inni a céklakonzerv...

Meg lehet inni a céklakonzerv levét?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a céklát, így azt mindig megeszem a konzervből, de most elgondolkodtam a levén is.

Árulnak külön is céklalevet (baromi drágán).

A céklakonzerv leve is ihatóm, vagy a konzerválás során történik valami, ami miatt mégsem javasolt meginni?

2019. júl. 17. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Idd meg nyugodtan.
2019. júl. 17. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el, hogy tartalmaz e tartósítószert!

Ha van benne, akkor én nem innám meg, mert a saját cuccaimat is anélkül teszem el.

De ha téged ez nem zavar, akkor idd meg, belehalni nem fogsz, hiszen az abban eltett cékla is át van itatva vele.

2019. júl. 17. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
A cékla konzerv leve víz, ecet, cukor, fűszerek, tartósítószerek. A céklalé meg a cékla leve. Egyáltalán nem ugyanaz, nem lehet úgy inni, mint egy gyümölcslevet, vagy zöldséglevet.
2019. júl. 17. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmas fogyasztásra, ha inni akarod, nincs akadálya
2019. júl. 17. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

" Egyáltalán nem ugyanaz, nem lehet úgy inni, mint egy gyümölcslevet, vagy zöldséglevet."

Ugyan miért ne lehetne? Természetesen lehet, csak nem ugyanaz, mint a cékla kirpéselt leve, de ettöl még nem ártalmas. (kivéve az említett tartósítószerek)

2019. júl. 18. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Írta a kérdező, hogy árulnak céklalevet, csak drága. Ezért írtam, hogy az nem ugyanaz. Meg lehet inni, csak a céklalé egészséges, az ecetes cukros víz meg nem.
2019. júl. 19. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!