Mivel magyarázható, hogy egy ideje már eltűntek az élelmiszerboltok polcairól a zacskós tejek?
Figyelt kérdés
Már legalább 5-10 éve nem találkoztam zacskós tejjel.2019. júl. 12. 18:26
1/9 anonim válasza:
Mostanra fogyott el az 1957-ben legyártott készlet.
3/9 anonim válasza:
Vidéki boltokban néha találok, de kis üzletekben néha Budapesten is. Érthető, hogy a dobozos népszerűbb, sokan kényelmesebbnek találják. Zacskós tejet lyukasztottam már ki véletlen :-/
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert könnyebben kiszakad. Amúgy kakaós tej van még zacskós változatban.
5/9 anonim válasza:
Azzal együtt, hogy én se vagyok mai gyerek, sokkal inkább lennék rá kíváncsi, mivel volt magyarázható, hogy egy folyadékot zacskóban áruljanak.
(Persze, ez volt a legolcsóbb, bár ha a sört megoldották visszaválthatós üveggel, akkor a tejnél is működött volna.
Mára a tömegtermelés miatt elérhető árú lett a rétegelt doboz , ami ezerszer praktikusabb mint a zacskó)
6/9 anonim válasza:
A zacskós tej az még nem volt tartós és ha nem tudták eladni pár napon belül akkor vissza kellett szállíttatni. Míg a tartós tejet akár egy hónap mulva is lehet árulni.
7/9 anonim válasza:
Kiderül hogy a zacskós tej rákot okoz ezért betiltották a tejet, már csak a zacskóját árulják.
8/9 anonim válasza:
Pedig létezik. Legalábbis nálunk a kisboltban szokott lenni.
De kevésbé eltartható, mint a dobozos, nehezebben is tárolható, gondolom, a nagyobb üzletek ezért tartanak csak dobozost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!