Banánra ihatok kávét, vagy fosni fogok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 10:30
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan, semmi bajod nem lesz tőle. Én mustot is szokok rája inni.
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy fosni fogsz tőle még ihatsz.
3/7 anonim válasza:
Te ismered magad. Nekem olyan gyomrom van, esküszöm, szinte bármit bármivel ehetek-ihatok, semmi bajom. De foshatsz, ja
4/7 anonim válasza:
Fosni az állatok szoktak, de lehet hasmenése, ha érzékeny a gyomrod! Egyébként nem árt, ha kitisztulnak a beleid néha!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő válaszokat!
2019. júl. 1. 11:06
6/7 anonim válasza:
Nekem nem lenne gond. De azt nem tudom, hogy rád milyen hatással lenne. Mondjuk ezt még nem hallottam soha, hogy ne lehetne egymás után enni, inni.
7/7 anonim válasza:
A kavétól hamarabb fosol, mint a banántól. De ha kefirt is iszol rá, aztán egy kis szilvát, majd kovászos uborkát, akkor garantált a hatás.
Egyébként minket ijesztgettek gyerekkorunkban azzal, hogy erre vagy arra nem szabad ezt vagy azt enni, mert befosol. Én simán összeeszem tejet málnával meg kávét dinnyével, de soha nem volt semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!