Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Alpro növényi tej szokott...

Alpro növényi tej szokott valahol akciósan lenni?

Figyelt kérdés
Az alpro szójatejét találom valamennyire hasonlónak a valódi tejhez. A laktózmentesre mintha hasonlítana, csak nem tudom a szójatej rendszeres fogyasztása okozhat problémát? Csak mert a gyakori szójafogyasztást nem ajánlják.

2019. jún. 7. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Intersparban szokott lenni akció, de nem túl sűrűn.
2019. jún. 7. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
euro familyben 600 körül van
2019. jún. 7. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha van rá szabadidőd akkor akár magadnak is megcsinálhatod és egy csomó pénzt spórolsz vele

[link]

2019. jún. 7. 13:22
 4/5 nemaRendőrség ***** válasza:
16%
Én nem innám. Kerülni kell mindent ami szója
2019. jún. 7. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#3 köszönöm a tippet, de nem hiszem, hogy az alpro növényi tejet meg tudnám itthon csinálni :D Kifejezetten az volt a kérdés. Azon belül is a szója konkrétan.

Kóstoltam már többféle boltit, itthon készítettet turmixolással és növényi tejkészítővel készültet is, de mégcsak nem is hasonlít egyik sem a rendes tejre. Idáig csak a szója alpro hasonlít valamennyire a laktózmentesre.

2019. jún. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!