Létezik olyan ízesítő az angoloknál vagy amcsiknál mint a vegeta vagy a delikát? Ha igen, mi a neve?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 14:07
11/12 A kérdező kommentje:
# 9
Köszönöm! Az ilyen emberek válaszát szeretem a legjobban, akik saját tapasztalataikból merítenek! Ezek szerint a Vegeta és Delikát jellegű ételízesítők csakis a horvátoknál, NÁLUNK, és még néhány, kevés szláv népnél jellemző, de amúgy világviszonylatban teljesen ismeretlen.
Fura, mert én annyira hozzánőttem ezekhez, hogy alig hihető számomra hogy tényleg nem ismeri senki más a sós, szárított zöldséges ételízesítőket.
2019. jún. 1. 16:06
12/12 anonim válasza:
#11 igen, nekem is nagyon fura volt, hogy anélkül főznek :D de szerencsére jó sok lengyel van Angliában, ők hoznak más, számunkra megszokott dolgot is, húsárut is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!