Ha nyáron ketchup-ot tartok a szobámban úgy, hogy nem rakom hûtôbe (de persze vissza van csukva a ketchup fedele) akkor úgy körülbelül hány napot bír ki?
7.
És akkor most azt jelenti hogy hülye ember vagyok mert nem voltam mikrobiosz órán?
10es, nem lehet, hogy a kérdező kollégista és a közös hûtôbôl felzabálják ezért szeretné a szobában tartani. Ez is egy lehetséges ok. Az meg hogy te hol tartod a szexjátékszereidet és a plüsskacatokat az a kérdés szempontjából nem releváns.
Kérdező, szerintem pár hétig eláll, de ne az ablakba tedd, ahol süti a nap.:)
Lehet, hogy kollegista.
De azt hittem, ide felnőtt emberek írnak, nem gyerekek.
Tévedtem.
Nem vagyok sem fogyatékos, sem hülye, egyszerűen azt hittem, ide FELNŐTT emberek írnak, nem pedig gyerekek.
Felőlem tarthatja a párna alatt is, én lassan 20 éve vezetek hàztartàst, a mi házunkban mindennek megvan a helye, a ketchupnak a spajzban, a hűtőben, az ebédlőasztalnak a konyhában, a tévének a nappaliban, a pulinak az udvaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!