Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha nyáron ketchup-ot tartok a...

Ha nyáron ketchup-ot tartok a szobámban úgy, hogy nem rakom hûtôbe (de persze vissza van csukva a ketchup fedele) akkor úgy körülbelül hány napot bír ki?

Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mivel elég alacsony a pH-ja + hőkezelik+ a legtöbb visszazárható, kvázi nem engedi be a levegőt, így elég sokáig.
2019. máj. 25. 14:51
 12/20 A kérdező kommentje:

7.

És akkor most azt jelenti hogy hülye ember vagyok mert nem voltam mikrobiosz órán?

2019. máj. 25. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam, hanem annak az iq betyárnak, aki szerint annak ellenére, hogy ráírjuk, hogy tartósítószermentes, mégis teszünk bele, mert anélkül megromlana, még úgyis, hogy hővel minden csírát elöltünk benne
2019. máj. 25. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

10es, nem lehet, hogy a kérdező kollégista és a közös hûtôbôl felzabálják ezért szeretné a szobában tartani. Ez is egy lehetséges ok. Az meg hogy te hol tartod a szexjátékszereidet és a plüsskacatokat az a kérdés szempontjából nem releváns.

Kérdező, szerintem pár hétig eláll, de ne az ablakba tedd, ahol süti a nap.:)

2019. máj. 25. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy kollegista.

De azt hittem, ide felnőtt emberek írnak, nem gyerekek.

Tévedtem.

2019. máj. 26. 03:47
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 látom nálad agyilag nincs minden rendben. Sebaj így kerek a világ, gyerekek, fogyatékosok, mindenkinek akad hely látod? Te is itt vagy:)
2019. máj. 26. 18:53
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok sem fogyatékos, sem hülye, egyszerűen azt hittem, ide FELNŐTT emberek írnak, nem pedig gyerekek.

Felőlem tarthatja a párna alatt is, én lassan 20 éve vezetek hàztartàst, a mi házunkban mindennek megvan a helye, a ketchupnak a spajzban, a hűtőben, az ebédlőasztalnak a konyhában, a tévének a nappaliban, a pulinak az udvaron.

2019. máj. 27. 10:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne írhatnának ide gyerekek? De mellesleg koleszos nem feltétlen gyerek, egyetemi koliba, ahol 18-25 évesek laknak, ugyanúgy a szobába van a kaja, mert a közös hűtőből eltűnik
2019. máj. 27. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Már megint...Az, hogy nálad az ebédlôasztal meg a puli hol van nem kérdezte senki. A kérdezô feltett egy kérdés, hogy meddig marad jó a ketchup ha a szobájában tartja. Miért kell nekiesni, hogy azt hitted ide felnôttek írnak? Akár gyerek, akár felnôtt szerintem az ételek, italok kategóriában nincs 18-as karika, vagy te láttál Mrs. Bezzegnálam?
2019. máj. 27. 14:32
 20/20 anonim ***** válasza:
90 fokon nem sterilizálod tökéletesen a cuccot.
2023. dec. 4. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!