Miért lesz a májkrém sósabb, amikor megmelegítem a mikróban?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 18:44
1/4 anonim válasza:
Mert a vizet kiszárítja és elégeti a zsírt , ezért jobban ėrződik . Ez törtėnik ha serpenyőben kisütsz fél pår gyulai kolbit vagy nagyobb darab szalámit .
2/4 anonim válasza:
Az elözöt még kiegészítem azzal, hogy meleg ételnél erösebben érzödnek az ízek, mint hidegen.
3/4 anonim válasza:
Aki lepontozta az 1-2 válaszokat, miért nem írta meg a "tutit", ha szerinte helytelenek a válaszok?
Megjegyzem - vállalva a 0-át - jók a válaszok!
4/4 anonim válasza:
ma 20:48-as: csak az a lény volt a lepontozó, akinek ennyi a maximális észbeli teljesítménye, meg ez az egyetlen örömforrás az életében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!