Főzőtejszínnel járt már más is így?
Figyelt kérdés
Akármibe tegyem, mindig orbitális hasmenés a következménye. Gombamártás, braten mártás vagy bármi.2019. ápr. 23. 15:22
2/6 anonim válasza:
Én nem. De van, aki érzékeny rá, akkor is, ha egyébként semmilyen más tejtermékre nem az. Talán mert nagyon zsíros, másra nem tudok tippelni.
Próbáld ki a laktózmentes változatot. Ha akkor is ez a hatása, akkor felejtsd el.
3/6 anonim válasza:
Én is a laktózmentes változatot javaslom kipróbálásra. Vagy az alacsonyabb zsírtartalmút.
4/6 anonim válasza:
Ha ez csak a főzőtejszínnél van, habtejszín esetén nem, és semmilyen más tejterméknél sem, az nagyon furcsa. Nincs semmi különleges összetevő a főzőtejszínekben. Persze az elfogyasztott mennyiség is számíthat.
5/6 anonim válasza:
Nekem is érzékeny rá a gyomrom, pedig imádom a tejszínes kajákat.
Próbálkozz alacsonyabb zsírtartalmú, vagy növényi tejszínnel.
6/6 anonim válasza:
Én nem használok fözötejszint ,csak normál tejszínt próbáld meg normál tejszínt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!