Lili119 kérdése:
Hogy kell pogácsát enni?
Figyelt kérdés
A barátaim szerint apró darabokra szétszedni de szerintem tökéletes ha csak beleharapsz és úgy eszed2019. ápr. 12. 18:12
1/19 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a barátaim rétegekre szedve eszik. Ti hogy szoktátok enni?
2019. ápr. 12. 18:17
2/19 anonim válasza:
Én harapom, de ha nem túl nagy, akkor betömöm egybe.
3/19 anonim válasza:
Úgy edd, ahogy jólesik. Én is rétegre szoktam szedni amúgy.
4/19 anonim válasza:
Én Angliában élek, és amikor az angol és belga barátaink átjönnek mindig pogácsát kérnek, mert imádják. Krumplis pogácsát szoktam sütni. A belgák úgy eszik, hogy félbe szedik, és vajjal megkenik, majd összerakják, és jóízűen megeszik..Az angolok meg ahogy jól esik nekik. Harapják, szétszedik stb..
5/19 anonim válasza:
Ahogy szeretnéd. Eheted késsel-villával is akár, csak ez nyilván az erősen szokatlan kategória. Én amúgy le szoktam szedni az alját, és azt eszem először. Így az igazán finom része marad utoljára.
6/19 anonim válasza:
Leveles tepertős pogi csakis szétszedve :)
7/19 anonim válasza:
Elvágod vízszintesen három részre. Az elsőbe kolbászt, a másodikba sajtot teszel.
9/19 anonim válasza:
Úgy eszed, ahogy akarod, ugyanis mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!