Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik bonbon hasonlít legjobb...

Melyik bonbon hasonlít legjobban a Kinder Schoko Bons-ra?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 8. 09:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénzem végig kóstolni mindent az üzletekben, de ami elérhető, az Interspar, Aldi, Lidl, Tesco, Penny,Auchan. Ezek közül tapasztalt valaki ízben teljesen hasonlót?
2019. ápr. 8. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Aldis vagy lidlis nem emlékszem melyikbe vettem nekem a 2 egy kutya.

Az jó volt nem sok íz külömbség volt.

2019. ápr. 8. 10:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy, hogy leírtad, ez is valami, hogy létezik :) De én egy kicsit konkrétabban gondoltam, tehát most az, hogy az általam felsorolt üzletekből kettőt újra leírsz, az még mindig milliónyi csokit jelent. Szóval a kérdésem nyilván olyan jellegű, hogy pontosan akkor mi a neve, vagy legalább milyen zacskós, milyen dobozban van, a bolt saját márkás terméke vagy nemzetközi, tehát pont ez a két üzlet teli van német és osztrák termékekkel is. Ezen kívül kíváncsi vagyok, hogy csak szezonális termék volt-e, különösen most húsvétra való tekintettel millió kis tojásos dolog van az üzletekben. Bocsi :) úgyhogy akkor linket vagy nevet is írjatok légyszi ;)
2019. ápr. 8. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Az Aldiban megvettem a csoki egér terméket. Nyilván mindenki másként reagál, de én óriásit csalódtam. Hozzáteszem, kritikus szemmel ízlelgettem.

A csoki csak látszatra csoki, az Aldi több más kiváló terméke mellett, ez egy nulla. Egyáltalán nincs csoki illata, sem íze, most nem viccelek, ha csukott szemmel eszem, nem derült volna ki, hogy csoki mert teljesen ízetlen. A helyet egy fehér krém foglalja el, tejkrém, de esküszöm az is íztelen. A mogyoró daraboknak sincs mogyoró íze és az egészbe mintha nem raktak volna cukrot. Konkrétan, egyáltalán nem édes, tök semleges.

Innentől kezdve tehát nem csak, hogy fényévekre van a Kinder-től, de önmagában sem állja meg a helyét.

Nyilván óvodásnak odaadhatod, hogy tessék fiam ez ugyanolyan, mint a Kinder, neki jó, de én mint felnőtt és figyelmes, mondom nektek, hogy semmi köze hozzá.

Aki Kinder Schoko Bons-t akar enni, az várja ki az akciót inkább, akármilyen drága is.

Jelenleg nincs helyette más, mint ahogy a híres Raffaello is utánozhatatlan, gyártanak mások minden szart, semelyik nem olyan, mint az igazi Raffaello.

2019. ápr. 24. 20:50
 5/6 anonim válasza:
100%
A sparnak volt egy időben egy saját Schoko Bonbon-ja. Az nagyon finom volt és olcsóbb is. Nem tudom, hogy csak az itteni sparban szűnt-e meg vagy mindenhol.
2019. okt. 10. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor figyelem majd az Interspar-t!
2019. okt. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!