Miért kívánom a savanyúságot?
Figyelt kérdés
A menzeszem közeledik elvileg, nem igazán vagyok a savanyúságert,de most kívánom. Eddig nem igazán volt még ilyen.2019. márc. 18. 14:48
1/8 anonim válasza:
"közeledik elvileg"
Ja... elvileg. Gyakorlatilag meg valami egészen más közeledik. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Nem neeem 😃. Arra gondolok hogy elvileg kozekedik, Viszont semmi sem biztos csak ha már elmúlt.
2019. márc. 18. 15:11
3/8 anonim válasza:
Hát ezt mondom, semmi sem biztos! :D
De tippelni azért lehet, ha a savanyút kívánod, tippre azt mondom, fiú lesz. XD
4/8 anonim válasza:
Amúgy meg nem is olyan hülyeség a válaszom, hiszen a terhesség alatti "kívánósság" az mindenkinél működik, olyan értelemben, hogy a szervezet jelzi, ha valamire szüksége van.
Itt a tavasz, jön a tavaszi fáradtság, a vitamin kimerülés, stb, lehet ehhez van köze.
5/8 anonim válasza:
Ha kizárt, hogy terhes legyél, akkor nyilván a kora tavaszi vitaminhiány. Egyébként régi legenda ez a savanyúság dolog, mert egészen különböző dolgokat bírnak megkívánni a nők olyankor. Ép pl. édességeket kívántam, amit amúgy nem szeretek. A savanyút én is megkívánom sokszor, és érzem is, hogy kevés vitamint eszek.
6/8 anonim válasza:
Hát lehet régen ettél vagy egyfajta ételből ettél mostanában többet, mint a megszokott, vagy olyan ételeket ettél, amik nagyon hasonlóan voltak fűszerezve, így most jól esne valami másféle inger az agyadnak. Mondjuk egy kis savanyú. :)
7/8 anonim válasza:
A kívánósság nem a terhesség elején jelentkezik.
C-vitamin hiányt jelez a szervezeted.
8/8 anonim válasza:
Valami olyasmi rémlik a kémia óráról, hogy a savanyúságnak valahogy köze van az epéhez és a zsírlebontáshoz. És ha megnézük, a legtöbben pörkölthöz eszik a savanyút. Nem lehet, hogy zsírosabb ételeket ettél és azért kívánod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!