Undorító húst vettem?
Miért nem szerdán vitted vissza?
Ma már szombat van...
Ez esetben akkor sem veszik már vissza, ünnep ide vagy oda. És főleg nem a képet szokás ilyenkor bemutatni, hanem magát a terméket. Gondolkodj már a helyükben. Oda állítasz egy fotóval, és követeled vissza a pénzed. Közben meg lehet felhasználtad és már rég megetted.
Mi múltkor egy leakciózott közeli lejáratos hízott kacsamájat hoztunk el a boltból. Kicsit már laza volt rajta a vákuum fólia, ezért megkérdeztük az információnál, hogy ha kibontjuk és nem jó a szaga, vissza vihetjük-e? Mondták, hogy semmi akadálya, de még aznap lehetőleg.
Kérdező: Amiről te mesélsz, az már látszik kibontás előtt is, tehát meg kell nézni mit vásárolsz. Lehet ami neked sz.r szagú, az simán csak intenzív csirke szagú, vagy ami még szagos szokott lenni az a védőgáz. Annak tényleg kicsit olyan szaga van. Megmosod a húst, és akkor van pánik, ha utána is büdös. A romlott húsnak nem kaki szaga van, hanem záptojás szaga.
Nem egyforma a szaguk a termékeknek, függ attól is mivel etették, mennyi idős volt az állat stb. Mint minden hús, ereszthet levet, és toll is kerülhet bele.
Próbáld meg visszavinni, hátha.
Az is megoldás lehet, hogyha lefényképezed a blokkal együtt, és elküldöd emailben magához a vállalathoz. Igaz, hogy szagot nem éreznek, de ha külsőre is úgy néz ki ahogy, akkor lehet kárpótolnak valamivel. Ismerősömnek legalábbis küldtek egy csomó virslit, amikor panaszkodott. Én egyszer egy fogat találtam a disznósajtban, panaszkodtam, de még egy elnézést sem kaptam válaszként. Na nem mintha arra vártam volna, hogy küldjenek nekem is disznósajtot, mert azóta sem tudok ránézni. :D vagy esetleg a nébihnél is be lehet jelenteni, de nem tudom ez mivel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!