Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet kapni a rózsaszín, vagy...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Lehet kapni a rózsaszín, vagy rubint színű kakaóbabból készült KitKat csokit az üzletekben? Megkóstoltátok már, finom?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!

2019. febr. 26. 19:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ezek szerint, csak a szín a domináns és nem az íze. Úgy állították be az egészet, hogy valami extra csoki alapanyag az új kakaóbab. Mindig készülök elmenni a Spárba, ami a város másik végén van, azért egyszer megkóstolom, ha veszek. :)

2019. febr. 27. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon finom ^^ Én alapvetően nem vagyok nagy csokievő, nekem nagyon ízlik, hogy nem olyan édes és gyümölcsösebb az íze. Bár szerintem ezt az ízt egy gyümölccsel ízesített fehércsokival is el lehetne érni, én elégedett vagyok vele.
2019. febr. 27. 22:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 12-s Válaszoló! Én sem szeretem a túlzottan édes csokikat, ezért érdekelt volna az íze...stb.

Ha Neked tetszett az íze, lehet, hogy nekem is fog.

Ha elmegyek és megveszem, majd írok, hogy milyen volt.

Köszi szépen!

2019. febr. 28. 08:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves # 2/13-s Válaszoló.

Ha a Cinema City-be fogsz menni és valóban adnak csokit, akkor kóstold meg. Itt alkalom! :D

2019. febr. 28. 08:13
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves

# 10/14-s Válaszoló! Ha van zöld teás meg fogom kóstolni! :D

2019. febr. 28. 08:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Jajj, hát csigázod itt a népet két oldalon át, de már mióta nem lövöd le a poént! :D

Hogy ízlettek?

2020. máj. 10. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!