Olcsò, tápláló kaja, amit nem kell főzni? Ötletek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 22:07
1/12 anonim válasza:
Zsíros kenyér savanyú káposztával
3/12 Miss Endzsi válasza:
Ha főzést a bonyolultságra érted, akkor főtt tojás majonézzel tejföllel, rá a zsömlére.
4/12 anonim válasza:
mikrózható virsli bele magos kiflibe, jó vastagon occsó' pennys majonéz meg ketchup
5/12 anonim válasza:
amúgy ha összedbnál 1 borsófőzeléket, akkor meglenne vele 3 napi kajád. Én egy táltól is nagyon jól bírok lakni. :)
7/12 anonim válasza:
Nálunk, havonta kb két tábla szalonna és 8-10 kiló füstölt kolbász van beszerezve egy magán, kis vágóhídról. Hozzá mindig van a hűtőben paprika, paradicsom, uborka, tojás.
Ezekkel, simán bírod a kemény fizikai munkát is.
9/12 anonim válasza:
Azért egy tojást meg tudsz sütni nem?
Én ha éhes vagyok akkor összedobok egy rántottát benne kolbász, szalonna, felvágott, paradicsom, paprika és mellé kenyér
Van amikor csinálok sós palacsintát és ezt a rántottát belerakom vagy darálthusit megsütőm megfűszerezem és azt is belerakom a palacsintába
Vagy főzök.
10/12 A kérdező kommentje:
Lehet nem lesz konyhám,ahova most megyek.
Meg utálok is főzni.
Köszi szépen a sok jo ötletet. 😊
Szalonnát viszek. 😊
2019. febr. 17. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!