Hol lehet Magyarországon kapni Milky way krémet?
Figyelt kérdés
Azt a csíkosat, kicsit habos állagút,amit csavaros üvegben árultak. Akkor jött be, amikor a nutella, de nutella azóta is van, ez a milky way pedig nincs, vagyis nem láttam sok éve már.
Köszi, ha ír valaki.
2019. febr. 14. 14:51
1/9 anonim válasza:
Legalább 15, ha nem több éve nem láttam. Valószínűleg globálisan beszüntették a forgalmazását.
2/9 anonim válasza:
Tesco-ban láttam mostanában is.
3/9 anonim válasza:
Ha nem is ugyanaz, amire te gondolsz, még mindig van, ugyanúgy Mily way felirattal az üvegén akár az "Eurós boltokban" is. A minősége nem ugyanolyan. Vettem is, de tényleg nem ugyanaz, mint a régi fajta. Úgy képzeld el, mint a Nutella-utánzatokat. Mogyorókrém, de meg sem közelíti a valódit.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2019. febr. 14. 15:32
6/9 anonim válasza:
Ilyen néven már nem létezik, de vannak utánzatai, amik ízben eléggé hasonlítanak rá, de állagban inkább a nutellára. Auchanban, Pennyben, Lidlben, kínai édességboltokban lehet kapni.
8/9 anonim válasza:
Ahol lehet próbálkozni
Müller
Eurofamily
Ázsia Center
British store
Amazon DE és UK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!