Friss kaprot hol kaphatok ilyenkor Budapesten, a piacokon kívül?
Elöször is a szárított NEM hökezelt, az ugyanis sütést vagy fözést jelentene, 80-100 fok fölötti hömérsékletnél, a szárítást meg 50 fok alatt végzik.
Másodszor ilyenkor friss kapot nincs, legfeljebb egy-két nagyobb áruházban kaphatsz cserepeset, de annak sincs íze, szóval azt kár beletenni az ételbe.
Viszont kifejezetten jó megoldás, ha fagyasztottat veszel, az ugyanis aromás is, meg frissnek is számít!
2!
Van a tescoban, az előbb linkeltem be. Mellesleg én külföldön élek, egész évben lehet nálunk kaprot kapni, ha jól emlékszem Kenyabol hozzak: tökéletes ize van
ma 10:55-ös: írtam, hogy amit ilyenkor lehet kapni, annak nincs igazán aromája. Másrészt én Kenyából vagy egyéb egzotikus helyröl nem veszek semmit, mert arrafelé elég szabadon veszik a vegyszerek használatát.
Emellett - ahogy szintén írtam - a fagyasztott kifejezetten jó, és sokkal kevésbé kockázatos.
Hehe.
Ezek nem import dolgok.
Amit az Aldiban kapni, azt valahol Csongrád vagy Békés megyében termesztik, a csomagolás tanúsága szerint.
Egyik helyen sem találtam. Hétvégén megint teszek egy kört.
Nekem a vanádium kell belőle, az csak a frissben van, s talán a fagyasztottban, Ennek még utána kell néznem.
A szárítt biztossn nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!