Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Webshopból rendelt ételeket...

Webshopból rendelt ételeket megennétek?

Figyelt kérdés

Kisbabás anyukaként most először rendeltem a Rossmann webáruházából egy csomó mindent, bébiételeket, müzliszeleteket, pár doboz teát, babás cuccokat.

Erre anyósom nekem esett, hogy ki tudja, honnan jön, meg nem a bolt polcairól szedtem le, nem tudhatom, hogy ugyanaz-e mint amit a boltban árulnak... Én erre még sosem gondoltam, én simán megenném, de most rám hozta a frászt. :)

2019. jan. 18. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Anyós vagyok, de a te anyósod konkrétan hülye!

A Rossmannál ugyanazt kapod online rendelésnél, mintha a polcról szednéd le, sőt!

Igaz, hogy macskakajánál vettem észre, hogy volt olyan, aki a boltban kinyitogatta az alutálas kajákat, hogy milyen, pástétomos, vagy zselés. Nem mintha nem lenne ráírva!

2019. jan. 18. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú, nem értem ezt a logikát én se. Mi az, hogy nem ugyanaz, amit a boltban árulnak? Ha bemész ma, honnan tudod, hogy ami jelenleg a polcon van, az ugyanaz, amit amúgy szoktak árulni? Hogyhogy honnan jött? Úgy gondolja, hogy amit kitesznek a polcra, azt Németországból hozzák, amit meg weben eladnak, Zimbabwéból? Vagy mi? Egyáltalán tudja, hogy amit a polcra kitesznek, az se a polcon terem? Majd biztos az anyós kedvéért tartanak külön boltos raktárt, meg külön webes raktárt.

És egyáltalán miért gondolja, hogy amit a weben árulnak az csak rosszabb lehet? Mi van, ha jobb?

Bocs, de válasz helyett bennem csak még több kérdés merült fel.

2019. jan. 18. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ami a bolt polcán van, azt tudod, hogy honnan jön? Mert én mondjuk nem. :D

Mihez kezd az anyósod, ha rájössz, hogy a tescóból is lehet házhoz rendelni, és mennyire kényelmes?? Éhen hal, ha hozzátok látogat, mert netes kaja? :D

2019. jan. 18. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Făszom teszkóból is lehet online rendelni, kihozzák, én meg átveszem és elrámolom. Ez a 21.század. 🤔
2019. jan. 19. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!