Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Lidlben kapható Pilos...

A Lidlben kapható Pilos poharas kefír nem túl egészséges?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Azt olvastam, hogy az a jó kefír, amely élőflórás. A szintén itt kapható, Pilos kaukázusi kefír (ivós változat) csomagolásán nagybetűkkel hirdetik, hogy élőflórás, szóval gondolom, akkor a poharas változat viszont nem az, hiszen azon nem találtam ilyen feliratot. Így a poharas változat sokkal kevésbé egészséges és hatékony az emésztés rendbetétele szempontjából, mint az ugyanitt kapható ivókefír?

2018. dec. 28. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akár rá van írva, akár nem, minden kefir, joghurt, aludttej élőflórás. A Pilos termékek egyébként is jók.
2018. dec. 28. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
A Sálga poharasok is jók amúgy!
2018. dec. 28. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted gyártanak külön élőflórás és nem élőflórásat? Dehogy.
2018. dec. 28. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A Pilos joghurt ugyanúgy èlöflóràs, attól mèg hogy nincs ràírva, bàr szerintem az összetevök mellett fel van tüntetve. Èn mindkettöt nagyon szeretem, ha ezt kedveled jobban akkor vàlaszd nyugodtan ezt.
2019. jan. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!