Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől lesz nyúlós a savanyú...

Mitől lesz nyúlós a savanyú káposzta leve? Még nem forrt ki rendesen, de már jelentkezik a probléma!

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 07:49
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Attól, hogy a tejsav baktériumon kívül más mikroorganizmusok is elszaporodtak már benne.
2018. nov. 6. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Némelyik tejsav baktérium fajta képes extracelluláris cellulózt kiválasztani. Azok hosszú szálak, nyúlós állagúvá teszik a folyadékot. Fogyaszthatóságot nem befolyásolja, csak a küllemet.
2018. nov. 6. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerős járt így, nyári káposztából csinálta nem az elálló fajtából.
2018. nov. 7. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!