Mitől lesz nyúlós a savanyú káposzta leve? Még nem forrt ki rendesen, de már jelentkezik a probléma!
Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 07:49
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy a tejsav baktériumon kívül más mikroorganizmusok is elszaporodtak már benne.
2/3 anonim válasza:
Némelyik tejsav baktérium fajta képes extracelluláris cellulózt kiválasztani. Azok hosszú szálak, nyúlós állagúvá teszik a folyadékot. Fogyaszthatóságot nem befolyásolja, csak a küllemet.
3/3 anonim válasza:
Ismerős járt így, nyári káposztából csinálta nem az elálló fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!