Ha valami felháborító, az nem más, mint hogy képtelen vagy legyalulni egy tököt.
2018. nov. 3. 22:07
2/14 anonim válasza:
WTF? Miért lenne felháborító? Mégis minek? Szerzel tököt, aztán elkészíted. Nálunk sem tartanak egy csomó dolgot, amit az angol szupermarketek igen. Tudod, más a kultúra, más a szokás, más a megszokott.
2018. nov. 3. 22:40
3/14 anonim válasza:
Az angolok nem esznek főzeléket. A főzelék egy olyan étel, amiről egy külföldi aligha hallhatott. Hungarikum, olyan módon ahogyan mi készítjük , sehol sem készítenek tökfőzeléket. Ezért aztán nem is lehet kapni, mert nincs rá kereslet.
2018. nov. 4. 07:00
4/14 anonim válasza:
Hollandiában se lehet kapni. Mármint spargatokot, semmilyen formában. Nem ismerik. Van vagy 20 fajta paradicsom, meg 50 fele zöldség, de ezt nem ismerik. Sóska sincs. Eztg nem tudom pótolni, a tököt viszont siman: vegyél cukkinit és azt reszeld le. Majdnem ugyanaz az íz, mint a spargatoknel.
Amúgy felháborodni nem kellene, semmi ok nincs rá. Más orszag mas szokások, más etelek
2018. nov. 4. 07:10
5/14 anonim válasza:
Akkor kezdjél el gyártani gyalult tököt, és ha bejön a bolt, akkor lehet hogy ebből fogsz megélni.
2018. nov. 4. 07:16
6/14 anonim válasza:
Én meg sehol se láttam egész Angliában kiflit, felháborító.
#irónia
2018. nov. 4. 08:59
7/14 anonim válasza:
Ki fogok menni Angliába, és népszerűsíteni fogom a finomfőzeléket.
2018. nov. 4. 09:36
8/14 anonim válasza:
Az emberiség hasonló súlyú problémákat kíván magának, mint neked van, kedves Kérdező!
Küldünk neked egy tökgyalut fénypostával! El ne felejtsd kinyitni az ablakot.
2018. nov. 4. 11:32
9/14 anonim válasza:
Nem bírom 🤣
2018. nov. 6. 00:57
10/14 anonim válasza:
"Miert nem lehet gyalult tököt Londonban vasarolni?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!