Fõételként kukoricakrém leves pl baconchipssel, pirított kenyérkockával(át kell paszírozni a héja miatt)
2018. okt. 10. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 Mansour válasza:
Leves kínai kellel, tofuval, gyömbérrel és kevés szójaszósszal.
De gyakorlatilag minden zöldséglevesbe és a legtöbb salátába jó. Főzeléknek az édessége miatt én nem csinálnám meg.
2018. okt. 10. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Kukoricafőzelék: besamelt készítesz, fölforralva majd lassan forralva besűríted (fűszernek mehet bele só, bors, petrezselyemzöld, mintha zöldborsófőzeléket készítenél), majd beleszórod a kukoricát, újra fölforralod és kész. Azt nem tudom, hogy a kukoricakonzerv leve milyen, ha borsókonzervvel csinálom ugyanezt, annak bele szoktam tenni a levét, de pl. a zöldbab leve elég vacak. Az óvodában kaptunk ilyet rendszeresen, akkoriban szerettem, de most már nem.
2018. okt. 10. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
A krémlevesekbe szoktam tenni levesbetétnek.
2018. okt. 10. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
Sajtos rakott kukorica
Hozzávalók:
50 dkg kukorica (konzerv)
10 dkg mozzarella
10 dkg parmezán
3 evőkanál tejföl
6 evőkanál főzőtejszín
só, bors
olaj
Elkészítse:
A kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, majd kiolajozott hőálló edénybe kanalazzuk. A sajtokat lereszeljük és összekeverjük a tejföllel, tejszínnel és fűszerezzük, a háromnegyedét összekeverjük a kukoricával, a maradékot eloszlatjuk a tetején. 15 percen át sütjük 160 fokon és már tálalhatjuk is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!