Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van az, hogy az előttem...

Miért van az, hogy az előttem heverő finom (! ) zöldséges gerslire rá se tudok nézni, de egy snickerst most azonnal megennék ha lenne?

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Én is így vagyok vele! Hozzátéve, hogy (nekem) a zöldséges gersli nem finom, a snickers viszont igen.

Neked nyilván most alacsony valamiért a cukorszinted, ezért kívánsz ilyen töményen cukros édességet.

2018. szept. 25. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem végeztél valami erős fizikai megerőltetéssel járó munkát, vagy nem sportoltál kimerülésig? Mert ezek viszik lefelé a cukorszintet és az egészséges szervezet jelzi, ha valamiből hiánya van. Esetedben a cukorból.
2018. szept. 25. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Velem is szokott ilyen lenni, főleg, mikor nagyon leesik a vércukor szintem. Akkor kizarolag edességeket kívánok.

De peldaul ha "női bajom" van, akkor pedig egészségtelenebb kajákat.

2018. szept. 25. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Az én vércukrom mindig rendben van, többek között erre tartom a testemet, az a dolga, hogy elintézze ezt bármilyen táplálkozás mellett.

De van az úgy, hogy édességre vágysz, ételre nem.

Nekem ez tipikusan akkor van, ha már jóllaktam. Megszoktam, hogy étkezés végén desszert van és édességet jóllakottan is tudok enni (totál jóllakottan már nem, de azt nekem nehéz elérnem).

Úgyhogy van ilyen.

Cukorra ugyebár nincs szüksége a testnek, legfeljebb egyedszinten (van, akinek a szénhidrát ad energiát s van, aki attól pont lemerül, főleg az egyszerű cukortól), de az édesség már más lapra tartozik, az lehet lelki is, más is, mindenesetre sokunk szereti az édességet.

Én is szeretem a zöldséges gerslit (ami szénhidrát szénhidráttal s pici egyébbel), de van, amikor nem kell, de csokis banán (ami szénhidrát zsírral) jóformán bármikor jöhet.

2018. szept. 25. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet megjött-ha lány vagy- nekem akkor van ilyen.
2018. szept. 26. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Éhes vagy, és azonnali energiára ban szükséged. Ettől függetlenül inkább a gerslit válaszd és ha még mindig bevágnád a csokit, csak a felét/harmadát edd meg.
2018. szept. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!