Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Budapest Pizzaking vélemény?

Budapest Pizzaking vélemény?

Figyelt kérdés

2018. szept. 23. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem vagyok oda értük. Olcsónak olcsó, cserébe feltét szinte semmi, ha van is, érződik, hogy nem túl friss, és rendszeresen sikerül megégetniük is (emlékeim szerint hozzám Csepelről hozzák). Ha kevés pénzből akarok pizzát, inkább rászánok 3-4 órát is, de sütök magamnak. Ha meg belefér egy kicsit több, akkor máshonnét rendelek.
2018. szept. 23. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Alsókategóriás, de laktató és megfizethető pizzák.
2018. szept. 23. 14:10
 3/5 anonim válasza:
66%

Néha nagyon jó, néha kajak szar!

Néha tényleg odaégetik rendesen!

Én már visszaküldöm, mert addig nem fizetem ki, ameddig meg nem néztem!

És ha nem oké, akkor visszaküldöm!

Én a www.pizza.hu-tól rendelek, ahol értékelni is lehet a megrendelt ételt illetve az éttermet, gyorsaságot, stb!

2018. szept. 24. 08:08
 4/5 Gebrie ***** válasza:
71%
Nos igen fő az olcsóság és főleg az esti bulizóknak yo, hogy gyórsan és olcsón tudnak enni valamit akkor már inkább a Forte!
2018. szept. 24. 22:48
 5/5 Csongorgabor válasza:
100%
Nem a legjobb... Volt hogy romlott(v. sokáig allt) sört hoztak ki. A hely ahol mi voltunk nagyon lepukkant volt. Wc úgy nézett ki... Szóval érted. Olcsónak olcsó, de akk már inkább Don Pepe (vagy valami más)
2018. szept. 29. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!