Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért vagyok rosszul mostanába...

Miért vagyok rosszul mostanába a tejsavófehérje koncentrátumtól?

Figyelt kérdés
Évek óta járok edzeni, mindig sztem koncentrátumot. Most 2-3 éve izolátumra váltottam, és most vissza koncentrátumra. Majdnem minden egyes alkalommal rosszul vagyok tőle, felpuffadok, hányingerem van, amikor előtte sose volt ilyen. Laktózérzékeny vagyok egy nagyon picit, ezért mindig beveszek előtte két tablettát, de 10-ből 8-szór a hányás kerülget. Ötlet?

2018. aug. 23. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:

"Laktózérzékeny vagyok egy nagyon picit"

Más nagyon nem lehet az indok.

2018. aug. 23. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is, de én nem vagyok laktóz érzékeny!

Csak azt tudom tanácsolni ami nekem bevált fogyaszd máshogy csinálj belőle zabkását vagy valami szilárdat mert hígan vízzel énse bírom leküldeni!

2018. aug. 23. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Mert nem tehénborjúk vagytok? Az embernek semmi szüksége tejre, főleg nem koncentrátumra. Vegyél növényi proteinport. Ma már nagyon sok helyen van az is
2018. aug. 24. 06:43
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

köszönyjük az értelmes és tartalmas horrászólásod :)

Kösssssz de inkább kihagyom a szóját a szar ízével és a fitoösztrogénjeivel együtt :D

A vegán propagandát meg tessék hagyni az olyanokra, akiket érdekel.

2018. aug. 24. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
hozzászólásod*
2018. aug. 24. 07:28
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem csak szója protein van, hanem rizs, borsó, magok..
2018. aug. 24. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy milyen márka fehérjéjét eszed. Nekem volt ami bevált, volt amitől nagyon rosszul voltam. A rosszak közül a biotechre emlékszem, na abból semmit nem bír a szervezetem. Wheyprotein.hu-n nézz körül, az bevált. Ott nem a reklámot fizeted, hanem a minőséget.
2018. nov. 11. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!