Ha rendelek ételt, és egész nap ott van az ajtóban, akkor lesz baja?
Figyelt kérdés
Egyedül élek, dolgozom napközben, nincs időm meleg ételt ebédelni, leginkább csak valami péksütit eszem. Nem tudok főzni, de kell a napi 1 meleg étel. Szóval arra gondoltam, hogy rendelek mondjuk az Interfoodtól, és megkérem a futárt, hogy csak hagyja az ajtóban (előre kifizetem bankkártyával online). Nem lopná el senki, mert a nyári szabadságom alatt is így rendeltem, korán hozta, én pedig délben keltem és addig csak úgy szobahőmérsékleten ott volt a lépcsőházba az ajtó előtt, ehető volt, és nem lopta el senki.
De nem tudom, hogy ha egész nap ott lenne, akkor estére lenne valami baja? Légmentesen van lezárva a doboz, viszont rá van nyontatva, hogy 0-5 °C-on tárolandó.
2018. aug. 17. 00:37
11/12 anonim válasza:
Amúgy miért nem rendepsz a cityfoodtól? Az szinte mindenhová szállít és nem 8ra visz ki vagy a netpincér
12/12 A kérdező kommentje:
#11: Köszi. Nem ismertem ezeket, de ha így van akkor kipróbálom!:)
2018. aug. 20. 02:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!