Mennyibe kerülnek az alábbi Mekis kaják?
"Weboldalukon nézted már? Nincs fent?"
Nincs. Méghozzá azért amiért a kérdést sem lehet megválaszolni, ugyanis üzletenként változik a termékek ára.
Weboldalukon kint van az valós ár!
De ha szerintem ne onnan szerezd be pizzériákban olasz éttermekben is van általában és minőségibb és nagyobb adag is!
Most néztem tényleg nincs felnt!😊
Ha minden áron onnan akarod beszerezni akkor be kell menned ezek szerint, de én még mindig azt mondom, hogy ez felesleges pénz kidobás, ha meg az egészséges kaja a célod akkor zsákutca is! Én se soktam főzni, de azért ezt megcsinálom magamnak mert ez még nekem se rakétatudomány!
A héten az egyik nap talim lesz, és nem mehetek el úgy, hogy viszem magammal a kis kajásdobozom a csirkémmel, babommal. :D
De valami durva kaját sem akarok enni. Ezért gondoltam, beülünk a Mekibe és eszek salátát. Ez ilyen "vészmegoldás" arra, hogy ne legyek kaja nélkül 8 órát.
Szerintem menj be és nézd meg a ártáblán előre!
Nem igaz, hogy ilyen k..va nagy titok ez az ár, hogy fél órája itt keresem neked azt írtálk, hogy töltsem le azt a s..rt erre lefagyott az a s...úrt telefon a hülye alkalmazásuktól úgyhogy kapják be...
Nem tudok bemenni, pont ez az. :D
Én fogok utazni, és ott van Meki, de ahol én lakom, ott nincs. :D
Én sem értem, miért ekkora titok.
Felénk 1350 a Cézár sali. A shakerest nem tudom, azt még nem ettem.
A Cézárban igazi csirkemell van, a salikban nem tudom, mi lehet az egészségtelen, frissek azoktak lenni, öntetet meg nem szoktam rá kérni, és a krutont is meghagyom, így tulajdonképpen tök jó kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!