1/7 anonim válasza:
Semmi kényeset felvágott szalámi megrohad , normál kiflik zsemlék pogácsák jók.
2/7 anonim válasza:
Én pakolom a lányomnak a tízórait, uzsit. Ez előbbi egyszerűbb,még korán van. Általában gyümölcsöt,zöldséget,sajtot visz. Délutánra hamlet,vagy kenyér mellé májkrémet,tonhalkrémet,vagy téliszalámit pakolok paradicsommal.Azokat ott bontja ki,egy evésre el is fogy 50-100 g krém.
3/7 anonim válasza:
Kb. amit akarsz. Illetve nyers tojást, gombát és egyes gyümölcsöket, zöldségeket nem ajánlok a sokadik órára, de egyébként nagyok a lehetőségek.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat fel 4-og vagyok suliba es delre mar termunkbe sut a nap es megromlik a parizer
2018. jún. 5. 21:00
5/7 anonim válasza:
Kifliben száraz szalámi, mellé dobozban paradicsom uborka ha szereted.
Ebédre rántott husi rizzse. A hűtést úgy oldottam fél literes palackban vizet fagyasztottam ez sokáig hűtött.
Holnap szendvics lesz mellé koktél paradicsom és meggy
Ebéd összenyomós melegszendvics, alma barack málna összekockázva dobozban. Hűtés a vízzel
6/7 anonim válasza:
Mini textil hűtőtáskát, jégakkuval ;)
De műanyag doboz is van jégakkus kiszetelésben
7/7 anonim válasza:
Olajos magvak, mazsola.
A Rio mare tonhalsaláta is finom, csak baromi drága. Viszont bontatlanul hűtés nélkül eláll, és egy evésre megehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!