Szerintetek a hotdog az egy szendvics?
Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 07:43
11/13 anonim válasza:
nem az. nem felel meg a szendvics kritériumainak. a hamburger szendvics, a hot-dog nem.
12/13 anonim válasza:
A szendvicssütőben is körbeveszi a tészta a bentlevőket, nem 1-2 különálló réteg van, szóval ha az szendvics, akkor a hotdog is lehet az.
Nekem mondjuk teljesen mindegy, minek címkézzük :) De nekem belefér a szendvics szűk fogalmába (mert hogy mit vagyok képes szendvicsnek nevezni, az még sokkal tágabb. a saját kedvenc szendvicsem pl. a régi kedvenc szendvicsem, mínusz a kenyér. tudatában vagyok, hogy az igazából nem szendvics. legalábbis azt hiszem).
Az embereknél kicsit más egy-egy fogalom határa, ez bizonyára elkerülhetetlen. A hivatalos szendvics definíciót nem ismerem.
13/13 anonim válasza:
Én nem tudom . De azt se értem amit itt állít valaki hogy a hamburger szendvicsebb a hot dognál. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!