Őry Zsolt kérdése:
Egy lejárt szavatosságú camamber sajtról hogyan ismerem fel, hogy az "érettebb", vagy romlott?
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 08:45
1/4 anonim válasza:
Nem tudom egy camembertnél mi a romlott, mert eddig csak érettségi fázisokkal találkoztam. Én akkor is megeszem, ha már kelkáposzta szagú. A szavatossági időt ennél nem érdemes figyelembe venni túl szigorúan.
2/4 anonim válasza:
A szavatossági idő tájékoztató jellegű, és hidd el, szagról azonnal felismered, ha tényleg romlott.
3/4 anonim válasza:
Én mindig lejáratközeli camembertet veszek és azt sem eszem meg azonnal. Egyszer forró nyáron a kocsi csomagtartójában maradt egy ilyen sajt egy egész hétvégére. Életemben nem ettem olyan finomat, mint amilyenné lett. Tök komolyan mondom.
Ha romlott, akkor ordenáré bűzös lenne, de ez a fajta sajt nem romlik olyan könnyen. És minél régebbi, annál jobb.
4/4 anonim válasza:
Csípős, szúrós, "ecetes" bűze van a romlott sajtnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!