Hol tudok angolnát venni?
Figyelt kérdés
Van még aki foglalkozik ezzel? Úgy olvasom legtöbb helyen, hogy már igen ritka, a Balatonból eltűnik lassacskán. Nem találtam semmit a keresőben, ahol értékesítenék.2018. máj. 21. 07:22
1/2 anonim válasza:
Angolnaboltban.
Viccet félretéve, van egy csomó speciális halszaküzlet, gourmand bolt, ahol mindenfélét be tudnak szerezni. Például ott a frisshalpiac.hu. Angolna pont nincs rajta, de biztosan vesznek fel rendelést.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, majd még keresgélek. Már próbáltam, hogy beütöttem a keresőbe, és kidobott egy pár online áruházat amik ritkaságokat árulnak, de közben mégsem volt a kínálatban.
2018. máj. 21. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!