A méz miért nem romlik meg?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 11:09
11/11 anonim válasza:
tegnap 22:39
Tudod, azok a kapzsi méhészek, akik nem várják meg, hogy a méhek legalább háromnegyed részben lezárják a sejteket, így járnak.
A méhek, műszernél pontosabban beállítják a víz tartalmát a méznek és csak ha megfelelő, akkor zárják le. Természetesen, a méhész, már akkor pörgeti, mikor még nincs lezárva és olyan híg, majdnem kifolyik a sejtből. Mert hogy tudják hordani és minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!