Kovászos és a savanyú uborka ugyan az?
Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 07:23
2/2 anonim válasza:
A kovászos uborkánál kenyeret tesznek az uborka mellé, felöntik vízzel és meleg helyen megerjesztik és ettöl savanyodik meg. Ez nagyon hasonló, mint a savanyú káposzta készítési módja.
A savanyú uborka esetben ecetes lével öntik fel az uborkát és ettöl savanyodik meg, ez a salátakészítésnek megfelelö módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!