Hol lehetsz pizza tészta alapot venni?
Régebben ettem elég sokszor. Tudjàtok, ami màr egy kèsz lap, csak megkened ketchuppal vagy sűritett paradicsommal, ráteszed a feltétet és 20 perc alatt megsütöd.
Rémlik hogy tescoban vettük régen, de most nincs tesco a közelben. Sparban, pennyben néztem, de vagy én vagyok vak, vagy tényleg nem volt ott.
Kb. negyed óra alatt csinálsz pizzatésztá amúgy :D
De mindenhol lehet kapni.
Sziasztok!
Nem nyitnék új topikot, ugyanez lenne a kérdésem, csak egy bő évvel később (2019 közepe). Tesco, Auchan, Lidl, Aldi, Penny, Coop, Spar (legalábbis ezen üzletek azon egységei, ahol megfordulok) azt mondják, hogy nem árulnak ilyet (van, ahol sosem árultak, van, ahol már nem). Ha esetleg valaki tud konkrét üzletet, ahol saját maga a közelmúltban látott a kérdésben említett fagyasztott pizzalapot, legyen oly kedves megosztani. (IV., XIV., XV. kerületek előnyben)
Előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!