Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kashk hol kapható Budapesten?

Kashk hol kapható Budapesten?

Figyelt kérdés
Szeretnék főzni ash reshteh nevű perzsa levest, hozzá szeretnék kashkot venni (tejtermék). Wikipedia szerint többféle is van. Mivel a leves perzsa így az iráni verzó lenne a legjobb, de kiegyeznék a török verzióval is. Voltam a Syrian Centerben a Karinthy Frigyes úton, de az eladó nem igazán tudta mit akarok, nagyjából elküldött a fenébe :). Vagy nagyon rosszul ejtettem ki vagy nem kellett volna megemlíteni egy szír boltam, hogy iráni levest akarok főzni :).
2018. jan. 28. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy van, de a Rákóczi úti Dubai Market nevű boltban nézd meg, hátha.
2018. jan. 29. 03:24
 2/2 Mansour ***** válasza:
100%

Itt van egy perzsa bolt:

[link]

Vagy a Népszínház u. és Alföldi u. sarkán egy török bolt, ott keş peyniri néven keresd!

Ha nem kapnál mégsem, akkor görög joghurtot vászonba tekerve akassz fel pár napra, hogy teljesen kicsöpögjön, utána még főzd legalább fél óráig állandó kavargatás mellett!

2018. jan. 29. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!