Miért vonták ki a forgalomból a Soba tésztát?
Figyelt kérdés
Anno a Tescoba találtam rá erre a zacskós tésztára, még nyáron.
Egy ideje azonban sehol nem találok ilyet, Tescoba már csak pár megmaradt dobozos változat van belőle. Végigjártam minden nagyobb áruházat, de sehol semmi.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy állítólag kivonták a forgalomból, mert rákkeltő anyagok vannak benne. Ennek mennyi lehet a valóságalapja?
Mert ha ez igaz, szerintem sok más zacskós cuccot kivonhatnának, mert marha egészségtelenek.
2018. jan. 24. 23:43
11/11 A kérdező kommentje:
#9: Köszönöm, utánanézek. :)
#10: Gondolom a pohár miatt drágább.. De én sem értem. A zacskós adag 200Ft és több van benne a poharas 400,es sokkal kevesebb van benne
2018. jan. 29. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!